Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze winkel

LOFT17 wonen bestaat inmiddels al bijna 8 jaar! Ontstaan vanuit een liefde/passie voor alles wat met wonen & interieur te maken heeft, maar ook vanuit de drive om deze liefde/passie te willen delen en mensen te inspireren of van advies te voorzien om zelf ook een fijn (T)HUIS te creëren.

Want wanneer je THUIS bent, wil je je toch ook helemaal THUIS voelen. Het moet de plek zijn waar je tot rust kan komen, waar je je veilig voelt. Dat kan toch alleen maar, wanneer je je omringt met datgene wat je echt mooi vindt, waar je blij van wordt, wat van jou is.

Wij hebben onze winkel zo ingericht dat je het WONEN BELEEFT. We combineren al onze woonaccessoires, (kleine) meubelen, lampen, karpetten, kussens, kunstbloemen enz. zoals je dat thuis ook kunt doen. En dit in verschillende stijlen & kleurcombinaties. Jij hebt ook de vrijheid om producten eindeloos te combineren en uit te proberen. Dit kan in de winkel, maar evt. ook thuis met onze Try & Buy service.

Daarnaast vinden wij het uiteraard heerlijk om met je mee te denken. En of dit nu gaat over een waxinelichtje, een cadeautje, een zithoek of een interieur- en/of kleuradvies voor de inrichting van een hele woonkamer, dat maakt ons echt niet uit!

Dus graag tot ziens!

Groetjes LOFT17

Unieke Try & Buy service

Vind jij het ook zo moeilijk een keuze te maken uit onze collectie woonaccessoires, potten, vazen, kussens, karpetten, kleine meubelen en meer? Past het wel bij de stijl? Past de kleur of het materiaal er wel bij? Is het niet te groot of misschien zelfs te klein? Maak dan gebruik van onze TRY&BUY SERVICE

Onze T&B SERVICE houdt in dat je de mogelijkheid hebt woonartikelen die je aanspreken eerst in je eigen interieur neer te zetten voordat je ze daadwerkelijk koopt.

Uiteraard denken wij bij LOFT17 graag met u mee en proberen wij u van een zo’n goed mogelijk advies te voorzien.

Woonaccessoires

Ben je op zoek naar een cadeau voor je moeder of tante? Of wil je zelf wat nieuwe accessoires aan je interieur toevoegen, maar weet je niet goed wat? Kom een kijkje nemen in onze (virtuele) winkel en raak geïnspireerd!

Meubelen

Ontdek onze banken, fauteuils, eettafels, 
eetkamerstoelen, bijzettafels, tv-meubels en meer

Interieuradvies

Zit je met je handen in het haar en weet je niet meer wat je met je interieur aan moet? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We kunnen je helpen! Van snel even meekijken tot uitgebreid advies. Kijk snel naar de verschillende mogelijkheden.

Onze klanten aan het woord

Bezoek ons!