Rian - Eigenaresse, interieurstylist

Ik heb echt een passie voor wonen & interieur.  Ook kan ik enorm genieten van mooie vormen, materialen en kleuren(combinaties). En deze vind je niet alleen in meubelen, accessoires, kunst …,            maar je ziet dit overal om je heen. Op het strand, in de bossen, in de polder, in steden …                                Bij LOFT17  denk ik met je mee over jouw interieur. Ik geef je advies over aankopen voor in je huis en ik wil je graag inspireren om het eens anders te doen.  Dit in combinatie met het werken met een fijn team, de vrijheid van ondernemen en het contact met onze klanten zorgen voor een wel heel fijne werkplek.

Esther - Visual Merchandise

Mijn hart ligt bij de meubelen. Het combineren van visual merchandising met het verkopen van mooie producten maken mijn job bij LOFT17 heel afwisselend.

Mylène - Fotografie

Ik ben zo blij met mijn afwisselende werkzaamheden bij LOFT17. Fotografie, inrichten van de stijlkamers, adviseren, onderhouden van social media; Het is allemaal even leuk!

Milia - Interieurstylist en verkoopmedewerker

Ik laat me graag inspireren door alles wat een beleving geeft aan het interieur. Dit door verschillende vormen, kleuren, materialen & stromingen. Dit verhaal visualiseer ik graag in combinatie met een interieuradvies. Geweldig en mooi is het om een plek te creëren waar de klant zich helemaal happy en thuis voelt. Dan pas heb ik mijn doel bereikt. 
De combinatie interieuradvies- winkelverkoop is heel afwisselend en echt leuk om te doen. Het inlevingsvermogen, adviseren en meedenken met de klant, ook in de winkel, zie ik als een mooie uitdaging en geeft me veel werkplezier. 

 

Angela - Verkoopmedewerker

Ik geniet van het creeeren van de juiste sfeer, zorgen dat de klanten met plezier door de winkel lopen.  Ik vind het erg leuk om mensen te helpen. Of het nu gaat om een woonaccessoire, een meubelstuk of het meedenken in kleuren en indeling; als de klant blij naar huis gaat, ben ik dat ook.