Rian - Eigenaresse, interieurstylist

Ik heb echt een passie voor wonen & interieur.  Ook kan ik enorm genieten van mooi design, mooie vormen, materialen en kleuren(combinaties). En dit vind je niet alleen in meubelen of accessoires, maar dit vind je overal. In de natuur, in steden, in musea  …                                                                                              Bij LOFT17  denk ik graag met je mee over jouw interieur. Ik geef je graag advies over aankopen voor in je huis en ik wil je graag inspireren om het eens anders te doen.  Dit in combinatie met het werken met een fijn team, de vrijheid van ondernemen en het contact met onze klanten zorgen voor een wel heel fijne werkplek.

Esther - Visual Merchandiser

Mijn hart ligt bij de meubelen. Het combineren van visual merchandising met het verkopen van mooie producten maken mijn job bij LOFT17 heel afwisselend.

Mylène - Fotograaf en grafisch vormgever

Ik ben erg blij met mijn afwisselende werkzaamheden bij LOFT17. Fotografie, inrichten, adviseren, onderhouden van social media en het ontwerpen van de maandelijkse thema’s en acties; Het is allemaal even leuk!

Milia - Interieurstylist en verkoopmedewerker

Ik laat me graag inspireren door alles wat een beleving geeft aan het interieur. Dit door verschillende vormen, kleuren, materialen & stromingen. Dit verhaal visualiseer ik graag in combinatie met een interieuradvies. Geweldig en mooi is het om een plek te creëren waar de klant zich helemaal happy en thuis voelt. Dan pas heb ik mijn doel bereikt. 
De combinatie interieuradvies- winkelverkoop is heel afwisselend en echt leuk om te doen. Het inlevingsvermogen, adviseren en meedenken met de klant, ook in de winkel, zie ik als een mooie uitdaging en geeft me veel werkplezier. 

 

Angela - Verkoopmedewerker

Interieur en stylen zijn altijd al een passie en liefhebberij voor mij geweest. Bij Loft 17 geniet ik van het creëren van de juiste sfeer, zorgen dat klanten met plezier door de winkel lopen en geïnspireerd raken. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen, te adviseren. Of het nu gaat om een woonaccessoire, een meubelstuk of het meedenken in kleuren en indeling; als de klant blij naar huis gaat, ben ik dat ook.