Rian - Eigenaresse, interieurstylist

Ik heb echt een passie voor wonen & interieur.  Ook kan ik enorm genieten van mooi design, mooie vormen, materialen en kleuren(combinaties). En dit vind je niet alleen in meubelen of accessoires, maar dit vind je overal. In de natuur, in steden, in musea  …                                                                                              Bij LOFT17  denk ik graag met je mee over jouw interieur. Ik geef je graag advies over aankopen voor in je huis en ik wil je graag inspireren om het eens anders te doen.  Dit in combinatie met het werken met een fijn team, de vrijheid van ondernemen en het contact met onze klanten zorgen voor een wel heel fijne werkplek.

Esther - Visual Merchandise

Mijn hart ligt bij de meubelen. Het combineren van visual merchandising met het verkopen van mooie producten maken mijn job bij LOFT17 heel afwisselend.

Mylène - Fotografie

Ik ben zo blij met mijn afwisselende werkzaamheden bij LOFT17. Fotografie, inrichten van de stijlkamers, adviseren, onderhouden van social media; Het is allemaal even leuk!

Fleur - Interieurstylist en verkoopmedewerker

Ik heb inmiddels de nodige ervaring om een interieuradvies te maken. Het is elke keer weer een leuke uitdaging.  Het is ook zo leuk om te zien hoe blij de klanten kunnen zijn met een interieuradvies en dat ze het helemaal zien zitten om ermee aan de slag gaan. Daarnaast vind ik het erg tof om klanten in de winkel te adviseren voor leuke woonaccessoires. Dit kan van alles zijn. Van een vaasje tot een gaaf vloerkleed. Deze afwisseling maakt het  werk extra leuk.