Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rian - Eigenaresse, interieurstylist, in- en verkoop

Ik heb echt een passie voor wonen & interieur.  Ook kan ik enorm genieten van mooie vormen, materialen en kleuren(combinaties). En deze vind je niet alleen in meubelen, accessoires, kunst …, maar je ziet dit overal om je heen. Op het strand, in de bossen, in de polder, in steden … Bij LOFT17  denk ik met je mee over jouw interieur. Ik geef je advies over aankopen voor in je huis en ik wil je graag inspireren om het eens anders te doen.  Dit in combinatie met het werken met een fijn team, de vrijheid van ondernemen en het contact met onze klanten zorgen voor een wel heel fijne werkplek.

Esther - Visual Merchandise, in- en verkoop

Mijn hart ligt bij de meubelen. Het combineren van visual merchandising met het verkopen van mooie producten maken mijn job bij LOFT17 heel afwisselend.

Angela - Interieurstylist, in- en verkoop

Ik geniet van het creeeren van de juiste sfeer, ervoor zorgen dat de klanten met plezier door de winkel lopen.  Ik vind het erg leuk om mensen te helpen. Of het nu gaat om een woonaccessoire, een meubelstuk of het meedenken in kleur en/of indeling. Als de klant blij naar huis gaat, ben ik dat ook.

Maud - Student Bouwkunde - verkoopmedewerker

Ik volg de studie bouwkunde op het HBO, maar vind het ook heel interessant om naar de binnenkant van een huis te kijken. Het zoeken naar de perfecte samenstelling vind ik erg leuk en ik help klanten daar dus graag mee. Een fijne sfeer in huis vind ik erg belangrijk.