Rian - Eigenaresse, interieurstylist

Ik heb echt een passie voor wonen & interieur. Ik vind het heerlijk om over een nieuw interieur (mee) te denken en te sparren, om (interieur) advies te geven, om inspiratie op te doen, om een ruimte steeds opnieuw in te richten en stijlen.. Dit kan allemaal bij LOFT17.

De samenwerking met een fijn team, de vrijheid van ondernemen en het contact met mensen maken mijn werkplek helemaal compleet. Ik krijg hier heel veel positieve energie van!

Esther - Visual Merchandise

Mijn hart ligt bij de meubelen. Het combineren van visual merchandising met het verkopen van mooie producten maken mijn job bij LOFT17 heel afwisselend.

Mylène - Fotografie

Ik ben zo blij met mijn afwisselende werkzaamheden bij LOFT17. Fotografie, inrichten van de stijlkamers, adviseren, onderhouden van social media; Het is allemaal even leuk!

Milou - Interieurontwerper

Mijn missie is om een mooi en sfeervol interieur neer te zetten waar jij je helemaal in thuis voelt. Ik luister naar je wensen en ben ervan overtuigd dat een warm en stijlvol interieur voor iedereen, met elk budget, mogelijk is! Ieder interieur is maatwerk. 

De combinatie van het geven van interieuradviezen, het bijhouden van alle digitale communicatiemiddelen van de winkel en het helpen van klanten maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga!

Eef - verkoopmedewerker

Bij LOFT17 houd ik me graag bezig met het helpen van de klanten, het meedenken met interieuradviezen en het stylen van de winkel. Al deze bezigheden zijn super goed te combineren met mijn studie interieurarchitectuur. 

Lotte - verkoopmedewerker

Interieur, styling, visual merchandising en content creëren is altijd al een grote passie van mij geweest. Bij LOFT17 kan ik al mijn creativiteit kwijt! Van kleuren, stoffen en meubels adviseren tot het verkopen van de mooiste woonaccessoires. Alles is mogelijk bij LOFT17.