Zoek
Sluit dit zoekvak.
Try & Buy service

Try & Buy Service

Vind jij het ook zo moeilijk een keuze te maken uit onze collectie woonaccessoires, potten vazen, kussens, karpetten, kleine meubelen en meer. Past het wel bij de stijl? Past de kleur of het materiaal er wel bij? Is het niet te groot of misschien juist te klein? Maak dan gebruik van onze TRY&BUY SERVICE

Onze T&B SERVICE houdt in dat je de mogelijkheid hebt woonartikelen die je aanspreken eerst in je eigen interieur neer te zetten voordat je ze daadwerkelijk koopt.

Voorwaarden

Je geeft in de winkel aan welke woonproducten je graag op zicht mee zou willen nemen.

Wij geven aan of dit/deze woonartikel(en) mee mag/mogen in de T&B. Onze norm is dat het in een personenauto moet passen. Grotere meubelen mogen dus niet mee.   

Wij vullen daarna je NAW gegevens, samen met het/de woonartikel(en) die je mee wilt nemen, in op het T&B formulier. Ook maken wij meteen de afspraak wanneer je het/de woonartikel(en) weer terug komt brengen.

Daarna onderteken je het formulier.

Wij nemen uiteraard alleen onbeschadigde artikelen retour. Bij beschadiging betaal je de volledige kosten van het woonartikel d.m.v. een toegestuurde factuur.

Van het/de woonartikel(en) dat/die niet binnen 14 dagen is/zijn teruggebracht, sturen wij je achteraf een factuur welke je binnen 7 dagen moet voldoen. Wij rekenen hierbij €50 extra als boete voor het niet terugbrengen volgens afspraak.