Zoek
Sluit dit zoekvak.

Betalen & Verzenden

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. Voor pakketjes die door de brievenbus passen, zijn de standaard verzendkosten €4,60. Voor alles wat niet door de brievenbus past, rekenen we een tarief van € 7,25. Bij een online bestelling boven de € 100,- en binnen Nederland zijn de verzendkosten gratis.

LEVERTIJD
Wanneer de betaling bij ons binnen is, verzenden we je bestelling binnen 3 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden. Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn, neem dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen één week na ontvangst contact met ons op. We kijken dan samen met u naar een passende oplossing.

ZELF OPHALEN
Je kan een bestelling ook ophalen in de winkel. Dit is gratis.

INPAKSERVICE
Is je bestelling een cadeautje? Dan pakken wij het graag feestelijk voor je in. Laat dit aan ons weten in het opmerkingenveld tijdens het bestellen. Heb je een cadeautje besteld en wil je dat het pakket op een ander adres wordt bezorgd? Ook dat kun je aan ons laten weten door middel van een berichtje in het opmerkingenveld. 

BETALEN
Je kunt je bestelling betalen via iDEAL, creditcard, PayPal of vooraf overmaken. De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden. Mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn, dan wordt er contact met je opgenomen. 

BUITENLAND
Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven. Wil je iets laten verzenden naar het buitenland, neem dan contact met ons op.