Zoek
Sluit dit zoekvak.
Woonmaand oktober 2021

Be Inspired!

Naast dat oktober de woonmaand is, zie je juist in deze maand ook die veranderingen in de natuur. Het wordt HERSFT!                                                En ook al komt de herfst elk jaar terug, die prachtige kleuren die tevoorschijn komen, verrassen je toch elk jaar weer opnieuw. Ze zijn ook altijd weer een bron van inspiratie. En daarom blijft oktober dè maand om je huis te veranderen in weer een knusse plek.

Je kan dit heel rigoureus aan gaan pakken door te gaan verbouwen, het aanschaffen van nieuwe meubelen enz., maar dat hoeft uiteraard helemaal niet. Juist door kleine subtiele veranderingen, is het mogelijk om toch een totaal andere sfeer te creëren en je huis najaar-proof te maken. 

 

Enkele tips

ü  Vervang je kaarsen en kies voor een andere, wat warmere kleur. Ook      geurkaarsen kunnen bijdragen aan een heerlijk najaar gevoel.
ü  Vervang verse bloemen voor mooie takken met besjes, gedroogde  berenklauwen, takken met bladeren in de herfstkleuren, pluimen of droogbloemen.
ü En uiteraard kun je kiezen om toch die ene wand te voorzien van een ander behangetje of een likje verf. Ook dat heeft vaak een groots effect.
ü Daarnaast heb je misschien wel een zomer en een winteropstelling wat je meubelen betreft. In de zomer zit je misschien graag bij de openslaande deuren, maar ik kan me voorstellen dat je in de winter graag rondom de haard zit. Dus gooi de boel gerust lekker om.

Mogelijkheden genoeg dus om in een handomdraai je huis te veranderen in een gezellig najaar/winterhuis.

Wil je graag meedoen aan de trends dan inspireren wij je graag in onze winkel

Japandi stijl

Wat vind je van Japandi?  Hij was er al even, maar nu zie je hem echt overal. Deze stijl bestaat uit zowel Scandinavische als Japans invloeden. Strak, minimalistisch, natuurlijke materialen, rust en eenvoud zijn termen die zeker bij deze stijl passen.

Groen in huis

Of het nu het kleurtje groen is op de wand, van je accessoires of het groen van de planten. Het is altijd een fijne kleur om in te wonen. Het geeft rust. Je ziet het op dit moment ook steeds meer terug in de kleding. Groen blijft hot.

Black & gold

Dit blijft toch ook altijd een kekke combinatie. Het kan chique zijn, een beetje fout, maar juist ook heel grappig. Durf jij het aan?

Verder vind je bij ons in de winkel veel producten in aardetinten, is bruin weer een beetje aan het terugkomen, blijft het interieur in naturel-tinten nog steeds erg mooi en ook het minimalistische zwart-wit doet het nog steeds goed.

Loop gerust binnen en laat je inspireren.
Je bent meer dan welkom!