Zoek
Sluit dit zoekvak.
Happy Feelings

Wil jij graag Happy Feelings krijgen van je interieur? Dan hebben wij hieronder wat TIPS voor je.

De eerste TIP is kleurgebruik. Het is bewezen dat het gebruik van vrolijke kleuren een positieve werking heeft op mensen. Je mag dus heerlijk uit je bol gaan hiermee. Zoals hierboven op de afbeelding.

Maar als dat toch een beetje too much is voor je, dan kan het ook subtieler. Door een vrolijk boeket in bonte kleuren weg te zetten bijvoorbeeld. Of woonaccessoires, lampen of kussens in kekke kleuren te gebruiken. Je haalt dan ook al een hoop vrolijkheid naar binnen.

 

Een andere TIP is voldoende dag-/zonlicht. Te weinig daglicht heeft echt invloed op het humeur van mensen. Ga dus vooral elke dag naar buiten, maar zorg daarnaast dat het buitenlicht alle ruimte krijgt om naar binnen te komen. Dus sluit je ramen niet teveel af met raambekleding, maar gooi de boel lekker open. En plaats dakramen en lichtstraten daar waar het kan.

En wat dacht je van harmonie en balans. Deze twee voegen ook zoveel toe en hebben veel effect op ons. Het zorgt vaak voor zoveel rust en daar worden we toch ook heel blij van.

Een goed kleurenpallet, juiste plaatsing van de meubelen, mogelijkheid om zaken goed op te kunnen bergen, balans in keuze in materialen dragen hieraan bij. 

Nog een TIP voor een goed gevoel krijgen in je huis is ‘lekker veel’. En dan bedoelen we niet dat je je huis helemaal vol moet zetten. Nee, juist niet. Maar een beetje uitpakken is altijd leuk. Het zorgt voor een verrassend en speels effect. Cluster bijvoorbeeld dezelfde items; lampen, planten, schilderijen …

Het gebruik van ronde en organische maakt je interieur zachter. Dat woont heel prettig. En het is cliché, maar planten zijn ook een top toevoeging voor Happy Living.

Dus, aan de slag allemaal. Dat wordt dansen in je woonkamer.

Wij wensen jullie veel Happy Feelings.

Team LOFT17