Zoek
Sluit dit zoekvak.
Changing seasons

Kijk jij er ook al zo naar uit: naar de lente! We weten niet wat maart ons nog gaat brengen aan kou, regen, wind, maar zodra het zonnetje schijnt, krijgen we toch dat voorjaarsgevoel. En meestal richten deze lentekriebels zich ook op je interieur. Dat wil je dan ook aan gaan pakken.

Weet je niet waar je moet beginnen? Maak je geen zorgen. In deze blog gaan we het namelijk hebben over het vervangen van een knus winter interieur naar een fris lente interieur. Lees dus gauw verder!

Geef je woonaccessoires een opfrisbeurt!

In het najaar heb je vaak wat donkerdere details in je interieur. Warme kussens en andere donkere woonaccessoires kunnen gelukkig makkelijk ingeruild worden voor wat frissere tinten. Zo creëer je gelijk een andere sfeer in huis. Zo hoef je niet gelijk je meubels te veranderen. Ruil je donkere kussens bijvoorbeeld in voor wat fleurige kussens om je bank een andere uitstraling te geven. Een super goede optie om een lente sfeer te creëren op je bank.  De kleur van de kussens geven al een ander sfeertje, maar ook het materiaal heeft hier invloed op. Waar je in de winter gebruik maakt van aaibare en behaaglijke stoffen, pak je in de lente toch meer naar de wat luchtiger stoffen zoals, linnen, katoen, bamboe. Loop gerust eens binnen in onze winkel. Wij adviseren je hierin graag.

Verder kun je kiezen voor iets anders aan je wand, een andere kleur vloerkleed, andere lampen(kappen), lichte bijzettafeltjes  …. Let’s go for it!

Bloom your interior

Vooral in de lente kunnen bloemen niet missen in je interieur, toch? Je kan uiteraard kiezen voor echte bloemen en planten. Maar heb je geen groene vingers dan kunnen kunstbloemen en –planten er ook voor zorgen dat je de lente in een handomdraai naar binnen haalt.

Berg die waxinelichtjes maar op en vervang ze door wat fleurige planten of bloemen in een mooie vaas. Onze kunstbloemen kun je apart in een vaas zetten, maar je kunt ze ook super leuk mixen en matchen. Combineer ze met onze toffe gekleurde kandelaars en kaarsen en de lente in binnen! Waar wacht je nog op? Let’s bloom your interior!

Geniet van de lente!