Zoek
Sluit dit zoekvak.
Kleur je interieur!

Na een fantastische zomer, duiken we nu toch echt de herfst in. En als er één seizoen veel kleur geeft, dan is het wel de herfst. Nog even geduld en dan zien we de bossen weer veranderen in een prachtig kleurenpallet. We zien aardse kleuren, groen, terra, zwart, goud  … De luchten zijn vaak prachtig grijs, in zoveel tinten.

Omdat het kouder wordt, trekken we sowieso weer naar binnen. Vaak is dat ook het moment om ook weer eens kritisch te kijken naar het interieur. Heeft er nog iets een likje verf nodig, moet de bank niet vervangen worden, misschien nieuwe eetkamerstoelen, misschien de kussentjes van de bank vervangen voor een andere kleur, wat andere accenten in huis brengen ….

Maar welke kleur???

Durf jij de kleuren van de herfst naar binnen te halen en in je interieur één van deze prachtige tinten toe te gaan passen?

Wij gaan je de komende WOONMAAND voldoende inspiratie geven om deze stap  te zetten.

 

Elke week staat er een kleur centraal. We laten verschillende mogelijkheden zien;  welk effect de kleur heeft, welke woonaccessoires, lampen en meubelen er zijn in die kleur …

Vind je het toch lastig om ze toe te passen, dan is misschien een GRATIS advies iets voor jou. Lees hier alles over op onze social media.

We zijn heel benieuwd of jij het aandurft. Wij vinden het altijd heel leuk als je de resultaten met ons wilt delen. Dus foto’s van je interieur sturen naar info@loft17.nl mag altijd.

Maak er een kleurrijk najaar van!

Team LOFT17

PS we hebben ook heel veel leuke (WIN) acties in de WOONMAAND. Volg ons op social media om niets te hoeven missen.