Zoek
Sluit dit zoekvak.
Back to…!

De scholen zijn weer begonnen, op je werk ben je alweer zo gewend dat het bijna voelt alsof je niet weg bent geweest, je gaat je vrienden weer zien en kunt weer heerlijk bijkletsen, de sportcompetities zijn weer gestart en na een fantastische zomer, die we vooral buiten hebben door kunnen brengen, merken we dat de avondjes toch alweer wat korter worden en we ook weer wat meer naar binnen gaan.

Kortom, We Are Back!

Dat is daarom ook het thema van de maand september in onze winkel en op social media. September wordt in woonwinkels vaak gezien als de maand waarin je je voorbereidt op de WOONMAAND Oktober. Bij uitstek het moment waarop wij ons weer lekker even uit kunnen leven; we schilderen, schuiven, verbouwen, veranderen, we pakken nieuwe producten uit die we vaak al heel lang geleden hebben besteld ( dit is ook zo’n feestje) … Wij krijgen hier zelf altijd zoveel energie van.  Hopelijk jullie ook!

(De WOONMAAND vieren wij trouwens met leuke acties & activiteiten. Houd daarom onze social media goed in de gaten.)
Wij gaan je deze maand alvast een beetje in de ‘woonmood’ brengen met elke week een ander thema;

Week 1 Voelt je werkplek al oké?
Een fijne plek om te werken, heeft vaak een positieve invloed op de concentratie en/of op resultaten. Vaak heb je met een kleine verandering al een mega leuk effect.

Week 2 Back to my home
We hopen uiteraard dat de zon voorlopig nog even blijft schijnen, maar als we naar binnen moeten, dan willen we toch dat het daar ook weer helemaal knus en gezellig is. Wat zijn je plannen; schuiven met je meubelen, een nieuw kleurtje toepassen? 

Week 3 Dinner with friends

Vrienden – je kan ze absoluut niet missen, maar toch is het fijn om in je vakantie even alle tijd en aandacht te hebben voor je partner/je gezin.

En het leuke is dan om na je vakantie elkaar weer te zien, weer samen te eten en feestjes te vieren, vol verhalen over je vakantiebelevenissen. Door mooie keuken- en tafelaccessoires te gebruiken, daar aandacht aan te schenken, laat je zien hoe belangrijk je vrienden voor je zijn en wordt je feestje nog meer bijzonder.

 

Week 4 We are back!

Wij zijn in de winkel ook weer (bijna) klaar. We hebben de verschillende woonunits aangepakt; kleuren veranderd, andere opstellingen gebruikt, hier en daar nieuwe meubelen geplaatst. Hopelijk kunnen wij jou hier de komende tijd ook weer mee inspireren. Loop gerust binnen. Je bent altijd welkom!