Search
Close this search box.
Naar buiten!

Het is juni en dat betekent dat de zomer nu toch echt dichterbij komt. Heb jij er
ook zoveel zin in? Je hebt vast je overkapping of je terras alweer helemaal ingericht in jouw/jullie eigen stijl. En staan de potten en planten al in bloei?
Het buitenleven geven wij steeds meer aandacht. 

De staycation – ofwel thuisblijfvakantie – is sinds het ontstaan van de 
pandemie bijna niet meer weg te denken. Ook al mogen we dit jaar onze tuin weer verlaten, we vinden het nog steeds heel belangrijk (en vooral ook heel leuk) om ook daar een fijne plek van te maken. Of dat nu in je (gemeenschappelijke) tuin of je balkon is, dat maakt niet uit. Ook voor je tuin zijn er ieder jaar leuke trends. We laten er drie aan je zien. Wie weet kunnen wij je inspireren om nog wat kleine veranderingen toe te passen.

 Trend 1: Puur natuur!
De verhouding tussen groen en bestrating is al langer aan het veranderen. Haal de stenen eruit en plant zoveel mogelijk groen. Zo help je de natuur en het regenwater kan zo ook veel beter zijn weg vinden. Maar de kleur groen kun je ook gebruiken voor je tuinmeubelen, voor potten, accessoires of voor je kussens bijvoorbeeld. Jouw tuin of balkon wordt zo een oase van rust. 

Tafel Fer in de kleur Jungle. Verkrijgbaar in 2 maten. Vanaf €34,95.

Kussen Dutch Decor 29,50.

Trend 2: Ibiza
Wil je die echte vakantie-vibe in je achtertuin, ga dan voor de Bohemian trend. Riet, naturel, rotan, cactussen in potten, sisal (of pvc) vloerkleden, palletbanken, lampions, parasols, sierkussens … En naast de naturel tinten kun je ook kiezen voor juist kleurrijke sierkussens, vloerkleden, accessoires, lampionnen onder de overkapping. 

Hangstoel, ook in grijs €27,50 – Opengewerkt vloerkleed €13,95 – Deurgordijn €29,95 – Parasol €27,50 – Manden vanaf €11,50 – Kussen €17,50 – Palletkussen set €155

De kleurrijke variant …

Kussens €29,95 – Solar snoer Praxis €22,99

Trend 3: Duurzaam
Veel mensen zijn zich steeds meer bewust van de natuur en het klimaat en we willen graag allemaal ons steentje bijdragen aan de verbetering daarvan.  Dat kan door ook te verduurzamen in de tuin en te kiezen voor tuinmeubelen, vlonders, schuttingen van beschermde houtsoorten. Hergebruikt hout speelt een grote rol binnen deze trend – let bij aanschaf van tuinmeubilair op keurmerken als FSC of ga voor materialen met een langere levensduur, zoals aluminium. En dit kunnen nog steeds mooie, hippe en trendy meubelen zijn.                                                                                                                                     Solarverlichting past ook helemaal bij deze trend. En daar zijn tegenwoordig de leukste lampjes in te vinden.

Solar lampje €4,50 – Vogelhuisje €16,00 – Solar snoer Praxis €19,99 – Solar tafellamp €35,00

Wij wensen je veel fijne en zwoele zomeravonden, gewoon in je achtertuin.

Team LOFT17