Zoek
Sluit dit zoekvak.
Moederdagtips
Cadeaubon LOFT17

Moederdagtips door LOFT17

2021 is het jaar dat we eigenlijk allemaal wel wat extra’s verdienen, maar met Moederdag zijn het toch wel echt de moeders die een extraatje verdienen. Alleen wat geef je nu die vrouw die altijd zegt dat ze niks hoeft? Daar kunnen we bij LOFT17 mee helpen. We hebben weer een hoop moederdagtips verzameld voor jullie, zodat niemand met lege handen aankomt en alle moeders zich lekker speciaal voelen!

Cadeaubon LOFT17

TIP 1: Cadeaubon LOFT17

Alle winkels zijn natuurlijk erg lang dicht geweest en al het shoppen is gedaan via een beeldscherm. Je kunt dus een cadeautje kopen, maar je kunt je moeder er ook lekker zelf op uit sturen! Met een cadeaubon geef je haar een leuk uitje en een cadeautje dat altijd goed is. Combineer het met een lieve kaart en je cadeau is helemaal compleet.

Sojakaars My Flame Lifestyle

TIP 2: Kaarsen van My Flame Lifestyle

Kaarsen zijn altijd top als cadeautje, maar kaarsen met een lieve leuke tekst erop geven toch net dat beetje extra dat moeders verdienen. De kaarsen van My Flame Lifestyle zijn er in veel verschillende kleuren, formaten en geuren. Perfect om je moeder mee te verrassen!

TIP 3: De keukenprinces

Is jou moeder graag bezig in de keuken en gek op gezellig aan tafel schuiven? Dan kun je met je cadeautje alle kanten op! Dek bijvoorbeeld de tafel leuk en verras haar met een gezellige lunch! Met de grote borrelplank van Leeff en het setje van Gusta vul je de tafel met al haar favoriete hapjes!

Kunstbloemen

TIP 4: De bos bloemen die nooit vergaat

Een mooie bos bloemen wordt altijd gewaardeerd, maar zou het niet enorm leuk zijn als zo’n cadeau wat langer zou blijven staan. Ga daarom voor kunstbloemen! Deze blijven altijd mooi en zijn goed te combineren met een mooie vaas! Daarbij kan ze de bloemen later zelf nog anders neerzetten.

TIP 5: De harde werkster

Niemand werkt zo hard als jou moeder. Des te meer reden om haar aan het einde van de dag lekker op de bank te laten ploffen! Geef haar daarom een lekkere plaid om samen onder te kruipen tijdens een leuke film en combineer het met een gezellig kussen om de look compleet te maken!

Ben je na het lezen van deze moederdagtips niet voldoende geïnspireerd? Kom dan zeker bij ons langs in de winkel. Wij hebben voor iedereen en voor ieder budget leuke cadeautjes!

Zien we je snel?

Groetjes LOFT17