Search
Close this search box.
Onze merken

ByBoo

‘Maak van je huis je thuis’ By-Boo is een jong en dynamisch merk met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag. Ons merk staat voor stijlvolle en eigentijdse producten in de vorm van klein meubelen, woonartikelen en –accessoires. Ons assortiment varieert continu en speelt zo in op de must haves van nu. De artikelen van By-Boo zijn de finishing touch voor elk interieur.

Eleonora

De stijlvolle, elegante meubels van Eleonora zijn een perfecte aanvulling op ons Goossens assortiment. De klassieke look van de Eleonora meubels geven ieder interieur extra status.

Sevn

Met een divers aanbod aan banken voldoet SEVN moeiteloos aan uw woonwens. Doordat de banken modulair zijn heb je de mogelijkheid de banken volledig zelf samen te stellen en zo je eigen droombank te creëeren. Ga voor de stof die je mooi vindt, de stof die je lekker en fijn vindt zitten. Je hebt bij veel van de banken zelfs de mogelijkheid de finishing touch te geven door zelf te bepalen welke poot er onder uw bank komt.

100% Leuk

100%LEUK laat zien hoe je van niets iets kan creëren en impact kan hebben op je omgeving. Een kleine attentie kan zorgen voor een grote glimlach. En dat is waar wij het voor doen, inmiddels met een heel team dat zich vanuit diezelfde visie inzet. Je vindt onze boodschap terug in elke attentie, of het nu gaat om een verjaarscadeautje of een attentie om iemand een hart onder de riem te steken.

En weet je waar wij elke dag extra blij van worden? Van onze samenwerking met ons prachtige team LEUKERDS – mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Met dank aan de mensen van Sterk@Werk, die de begeleiding verzorgen.

Gusta

Een lifestyle waarbij ieder moment wordt aangegrepen om er iets moois van te maken. Gusta is een jong, stoer en warmbloedig (Me gusta; Spaans) Nederlands merk met invloeden van Scandinavië tot aan de Mediterrané. Bij deze mix aan invloeden voelen wij ons het beste thuis. Daarnaast vormt het de gedachte waarmee we Gusta. producten ontwikkelen “It’s part of our DNA to celebrate every day”.

Leeff

Leeff laat zich inspireren door de momenten die er écht toe doen. Die waardevolle stukjes tijd die o zo goed voelen. En die je het liefst voor altijd zou willen bewaren. Je maakt ze mooi met de prachtige producten van Leeff. Savor the moment!

Mica Decorations

De Mica-collectie biedt woonaccessoires waarmee je je woning en tuin kunt omvormen tot een heerlijke plek. Mica Decorations biedt veelzijdige en innovatieve producten die zijn gemaakt van verrassende en aantrekkelijke materialen. Combineer en creëer naar hartenlust, want de mogelijkheden zijn onbegrensd.

MOODZ design

Bij MOODZ vind je papierwaren en stationery die je blij maken en die je helpen bij het creëren van overzicht en structuur. Daarnaast vind je er ook interieurposters, tuinposters, hippe kaarten en nog veel meer.

De producten van MOODZ worden met zorg samen gesteld en ontwikkeld. Bijna alle producten die je in de shop vindt zijn zelf ontworpen en daarom uniek. 

Urban Cotton

Urban Cotton is een platform voor creatief talent, ontstaan in de creatieve en rauwe hotspot Amsterdam Noord. Wij bieden een unieke collectie van werken: van wandkleden tot schilderijen, foto’s en multi-mediawerken. Met de designs van Urban Cotton verwelkom je een creatieve en innovatieve sfeer in ieder vertrek. Of je er nou leeft, slaapt, eet, ontspant, feest, of werkt. 

Wijck.

SOHO – New York, Le Marais – Parijs, Notting Hill – Londen en ook het Centrum van Amsterdam. WIJCK. maakt strakke lijntekeningen van ‘s werelds bekendste wijken, leuke straatjes, gebouwen en steden. Een musthave voor ieder interieur!

Met liefde voor de stad tekenen de designers van WIJCK. de vele wijkjes en gebouwen van inmiddels zo’n 100 verschillende steden. De WIJCK. prints worden gedrukt op een uniek vintage papiersoort en zijn verkrijgbaar in 5 verschillende formaten, met of zonder zwarte houten lijst.

De WIJCK. prints zijn niet alleen leuk om zelf aan de muur te hangen maar natuurlijk ook om cadeau te geven. Bijvoorbeeld als herinnering aan een fantastische citytrip, de plek waar je verliefd werd, je oude woonplaats of studentenstad.

WOOOD

Een collectie stoere, eigentijdse en aantrekkelijke woonproducten. Met WOOOD geef je een interieur of kamer weer een uitdagende look! Kenmerkend voor de collectie van WOOOD is het Nederlandse vakmanschap in combinatie met pure materialen en – niet geheel onbelangrijk – een uniek ontwerp. Een deel van de meubelen van WOOOD wordt geproduceerd in de eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. Hollandser kan niet, toch?

Bij WOOOD wordt er hoofdzakelijk gewerkt met massief grenen en eiken hout. Dit hout is FSC gecertificeerd en afkomstig uit bossen waar op een duurzame wijze met het materiaal wordt omgegaan. Ook wordt er met een kritisch oog gekeken naar het verantwoord bewerken, verpakken en vervoeren van de items.

NKUKU

Nkuku brengt het werk van verschillende ambachtslieden van over de hele wereld samen. Zij produceren tijdloze en exclusieve handgemaakte producten met natuurlijke materialen. De producten beschikken over een natuurlijke charme, gebaseerd op een traditionele know-how. Nkuku besloot het prachtige werk van getalenteerde ambachtslieden vanuit de hele wereld aan een breder publiek bloot te stellen. Bij Nkuku is elk product speciaal en heeft zijn eigen verhaal.

Light & Living

Ruim 40 jaar geleden werd Light & Living opgericht. In een kleine fabriekshal begonnen we met het maken van unieke lampenkappen. Al snel kwamen daar lampen bij zodat we een totaal verlichtingsconcept konden aanbieden. Na velen jaren actief te zijn op de verlichtingsmarkt zijn we ons gaan uitbreiden met woonaccessoires en (klein)meubelen. Zo kunnen we onze klanten nog beter bedienen en hebben we voor ieder wat wils.

My Flame Lifestyle

7 jaar geleden maakten Fem en Fiet kennis met sojakaarsen in Amerika en werden meteen verliefd op dit superieure product. De was van sojakaarsen is mooi, de kaarsen branden beter dan de bekende paraffine kaarsen, het is duurzamer voor zowel het milieu, je huis als jezelf en je kunt sojakaarsen ook nog voor andere doeleinden gebruiken zoals handcrème. Sojakaarsen worden gemaakt van de olie die uit een sojaboon is geperst. De kaarsen zijn dus ook helemaal vegan. De kaarsen van My Flame Lifestyle worden gesierd met een leuke, lieve of grappige quotes zodat je altijd iets passends kunt vinden voor elke gelegenheid.