Zoek
Sluit dit zoekvak.
Cadeautips voor vrouwen

Cadeautips voor vrouwen

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een vrouw? Bij LOFT17 denken we graag met je mee. Daarom geven we je hieronder een aantal cadeautips. Kleine en grotere cadeaus en voor iedere portemonnee zit er iets tussen. Ben je op zoek naar iets anders? Laat het ons dan weten of kom gezellig bij ons langs in de winkel. Daar pakken we cadeaus graag voor je in!

TIP #1

Zoek je een cadeautje voor iemand die altijd bezig is in huis? Wil hij of zij het altijd gezellig maken in houdt hij of zij van leuke woonaccessoires? Je kunt haar leuke nieuwe kussens geven! Hiermee kun je eenvoudig de bank opleuken. We hebben in onze winkel verschillende maten, kleuren, patroontjes en stoffen, dus voor ieder wat wils!

TIP #2

De meeste mensen vinden het leuk om foto’s te krijgen van de kinderen of kleinkinderen. Presenteer deze in een mooi fotolijstje en je hebt een super leuk cadeau! Wij hebben in onze winkel verschillende lijstjes te koop. Het lijstje van de foto kost € 5,95

TIP #3

Een lekkere geur draagt bij aan een goede sfeer in huis. De meeste mensen vinden het fijn als de omgeving waarin zij leven lekker ruikt. Deze geurproducten zijn bij ons verkrijgbaar van €14,50 tot € 35,00. We hebben verschillende geuren die verkrijgbaar zijn in verschillende producten. Zo zijn er momenteel 3 verschillende geuren in onze winkel aanwezig in de vorm van geurkaarsen, geurstokjes of geurparfum. 

TIP #4

Deze mooie tafelhaard geeft een geweldige sfeer in huis of in de tuin. De Stonefire brandt op bio-ethanol. Deze natuurlijke brandstof geeft geen geur en/of roet af. De tafelhaard is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd inclusief steentjes en vlamdover. Perfect voor ieder seizoen en door het strakke, basic design goed te combineren met andere woon- of tuinaccessoires. 

TIP #5

De meeste vrouwen houden ervan om het in huis gezellig te maken. Kaarsen zijn daarvoor zeker een fijne toevoeging. Deze kaarsen kosten € 7,00 voor een set van 7 stuks. Beschikbaar in verschillende kleuren en maten. 

TIP #6

Laat je moeder, vriendin of zus relaxen met dit originele, luxe voetenbadje. Even ontspannen en uitrusten in deze hectische wereld. In deze fles zit zout en gember. Volg het recept op het label met gouden details en je loopt weer op wolkjes! Prijs: € 6,95.

TIP #7

Houdt je moeder, zus of vriendin van een snoepje op zijn tijd? Laat haar dan weten dat je blij met haar bent door middel van dit leuke snoephuisje! Prijs: € 8,95

TIP #8

Op zoek naar een klein cadeautje? Misschien is een mooi zeephart of cadeaublikje iets. We hebben verschillende blikjes in ons assortiment met teksten als ‘blikje zon’, ‘blikje geluk’ of ‘blikje vriendschap’. In de blikjes zijn gevuld met zaadjes en een grondtablet. De zeepjes hebben we met de teksten ‘Mooi mens’, ‘Jij bent goud waard’ en ‘Leukste leukerd’ en ruiken heerlijk fris! Prijs blikje: € 4,95. Prijs zeephartje: € 3,95.

Groetjes LOFT17