Search
Close this search box.
Een kijkje in onze winkel – voorjaar 2020

LOFT 17 is een woonwinkel die je HET WONEN zoveel mogelijk laten zien, laten voelen, LATEN BELEVEN …

Wij hebben een concept gecreëerd, waardoor je wordt geïnspireerd een persoonlijk interieur te ontwikkelen. Waar je de mogelijkheid hebt alle producten eindeloos met elkaar te combineren. Maar waar je kunt rekenen op goed en professioneel advies wanneer je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste accessoires, verlichting, woontextiel … of bij het (her)kennen van je eigen woonstijl. Wij zijn een woonwinkel met regelmatig nieuwe producten en gaan mee met de tijd. We volgen de trends, zodat je altijd iets hips kunt scoren! Leuke cadeautjes of gewoon iets leuks voor jezelf. We geven je graag een inkijkje in ons huidge assortiment!