Quick Scan

Je hebt een paar concrete vragen over indeling, kleuren en materialen, loopt vast nadat je een nieuwe tafel hebt gekocht of hebt zelf al veel ideeën en plaatjes verzameld voor het opfrissen van je interieur en bent op zoek naar feedback. Vaak zijn een paar kleine aanpassingen voldoende om het interieur een boost te geven. Bij een Quick Scan kijken we snel met je mee, zodat jij op jouw beurt ook weer snel aan de slag kunt. De Quick Scan vormt als het ware de basis voor jouw interieur. Het uitkiezen van de  meubels en het afstylen doe je zelf.

Wat ontvang ik?

Waar

Op afspraak bij ons in de winkel

Voorbereiding

Jij geeft voorafgaand aan de afspraak zoveel mogelijk input. Dit zijn bijvoorbeeld foto’s waardoor wij een idee krijgen van hoe jouw
ruimte in elkaar zit en welke meubels, materialen en kleuren er worden gebruikt. Ook lever je een plattegrond aan (digitaal of schets).

Wanneer ontvang ik mijn advies?

Een Quick Scan bestaat uit 2 uur. We kijken samen hoe we die uren indelen. Vind je het fijn om lekker veel vragen te stellen? Dat kan! Dan gebruiken we een groot deel van de tijd om de vragen te beantwoorden. Het kan ook zijn dat je het fijn vindt om hetgeen we hebben besproken op papier te ontvangen. In dat geval duurt een afspraak minder lang, wat ons de tijd geeft om dingen voor je uit te werken. In het geval van een Quick Scan ontvang je sowieso altijd een week na onze afspraak een verslag van wat we hebben besproken. Hoe uitgebreid dat verslag is, bepalen we dus
samen met jou.

Wat is de investering?

Een Quick Scan kost € 195

Cadeaubon

Bij besteding van minimaal € 250,- in één keer ontvangt u een cadeaubon t.w.v € 50,- die u kunt besteden in onze winkel.