Interieuradvies 3D

De aankoop van een nieuw huis, verbouwplannen, samenwonen/trouwen, gezinsuitbreiding, aanpassingen door lichamelijke beperkingen …

Genoeg redenen waarom je interieur opeens weer wat meer aandacht vraagt.                                               Veel mensen krijgen hierdoor enorm veel energie. (Wij bijvoorbeeld)

Anderen kost het juist energie. Zij weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Ideeën zijn er vaak meer dan genoeg, maar zijn ze realiseerbaar? En hoe maak je het visueel voor jezelf?

Behoor jij/behoren jullie tot deze laatste groep? Dan gaan wij graag met jou/jullie op zoek naar de antwoorden op al je woonvragen en woonwensen met als doel je te helpen de juiste keuzes te maken die bij gaan dragen aan jouw wooncomfort/woongenot.

Hiervoor kan je bij ons kiezen uit twee soorten interieurplannen..

Wat ontvang ik?

Locatie

De intake kan plaatsvinden in zowel onze winkel als op locatie.

Voorbereiding

Ter voorbereiding vragen we je alvast heel duidelijk je woonvragen en woonwensen op te schrijven. Daarnaast is informatie over gezinssamenstelling, functie van de ruimte,  verbouwplannen, behouden van evt. meubelen e.d., budget … ook heel belangrijk. Dit alles kan verder nog aangevuld worden met foto’s afbeeldingen uit tijdschriften, Pinterestborden enz.. Daarnaast vinden we het heel fijn wanneer er al een digitale plattegrond van de betreffende ruimte aanwezig is.

Wanneer ontvang ik mijn advies?

Na de intake gaat onze interieurstyliste voor je/jullie aan de slag. Het kan zijn dat zij tussendoor alvast een moodboard deelt met jullie, om te kunnen bepalen of ze op de goede weg is.

Voor het uitwerken van het adviesplan vragen wij ongeveer 3 tot 4 weken. Dan gaan we wel uit van één ruimte. Mocht je graag advies willen over meerdere ruimten dan kan het zijn dat we 1 tot 2 weken langer de tijd vragen. Dit geldt ook voor het lichtadvies.

Wat is de investering?

Een 3D advies kost € 495 voor één ruimte.

Wij vragen €95 extra voor:
-Elke extra ruimte.
-Elk extra ontwerp ( standaard ontvangt u één ontwerp).
-Voor een professioneel lichtadvies.

Woont u verder dan 10km van onze winkel vandaan, dan rekenen wij € 0.25 per km.

Korting

Je ontvangt van ons 10% korting op de meubelen/producten die je n.a.v. dit advies aanschaft.
Deze 10% korting geldt voor een periode van 3 maanden.
De korting geldt bij een minimale besteding in één keer van €1000,00 en wordt gegeven over het totale aankoopbedrag van die 3 maanden. Klant mag zelf aangeven wanneer ze deze periode in willen laten gaan.

Wij gaan er vanuit dat de woonstijl van LOFT17 je aanspreekt.
Wij adviseren daarom meubelen, verlichting e.d. zoveel mogelijk uit onze eigen collectie.