Interieuradvies 3D

Soms is het lastig om je voor te stellen hoe de ruimte eruit gaat zien na het toepassen van een bepaalde kleur of door het in huis halen van nieuwe meubels. Een totaal interieuradvies 3D kan daarbij helpen. Met het interieuradvies 3D worden de ruimte en de geadviseerde producten in 3D beelden weergegeven. Het gaat hierbij altijd om het weergeven van de juiste sfeer. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe het eruit zou kunnen zien en is het net of je in je nieuwe woonkamer staat. 

Wat ontvang ik?

Waar

In verband met de huidige Corona maatregelen komen we momenteel niet aan huis voor adviezen. 

Voorbereiding

Jij geeft voorafgaand aan de afspraak zoveel mogelijk input. Dit zijn bijvoorbeeld foto’s waardoor wij een idee krijgen van hoe jouw
ruimte in elkaar zit en welke meubels, materialen en kleuren er worden gebruikt. Ook lever je een plattegrond aan (digitaal). Eventuele inspiratieplaatjes stuur je ons ook voorafgaand aan de afspraak, zodat wij ons alvast kunnen voorbereiden.

Wanneer ontvang ik mijn advies?

Tijdens het inspiratiegesprek komen we indien gewenst aan huis. Op die manier krijgen we feeling met de ruimte. We onderzoeken samen wat jullie mooi vinden en wat jullie wensen zijn en bekijken ook hoe jullie ruimte in gebruik is. Na het gesprek gaan we onze plannen en ideeën voor je uitwerken. Dit doen we door middel van o.a. een 3D plattegrond en 3D visuals. Op die manier kom jij straks als het ware in jouw nieuw gestylde huis te staan. Je kunt precies zien hoe het zou kunnen worden en daardoor maak je makkelijker keuzes. Ongeveer 4 weken na onze afspraak ontvang je een uitgebreid interieuradvies. 

Wat is de investering?

Een 3D advies kost € 495 

U ontvangt van ons één ontwerp. Vindt u het fijn dat er meerdere opties voor u getekend worden, dan kan dat. Per extra optie vragen wij €95.

Cadeaubon

Bij besteding van minimaal € 1250,- in één keer ontvangt u een cadeaubon t.w.v € 200,- die u kunt besteden in onze winkel.