Interieuradvies 2D

Door de jaren heen is je interieur veranderd en daardoor is het eigenlijk geen geheel meer. Je mist sfeer en bent toe aan iets anders, maar weet niet waar je moet beginnen. Interieuradvies 2D is een uitgebreid advies waarin één ruimte de volledige aandacht krijgt. Door de 2D visualisaties en sfeerafbeeldingen die je ontvangt, krijg je een goed beeld van de ruimte en hoe deze eruit zou kunnen komen te zien.

Wat ontvang ik?

Waar

In verband met de huidige Corona maatregelen komen we momenteel niet aan huis voor adviezen. 

Voorbereiding

Jij geeft voorafgaand aan de afspraak zoveel mogelijk input. Dit zijn bijvoorbeeld foto’s waardoor wij een idee krijgen van hoe jouw
ruimte in elkaar zit en welke meubels, materialen en kleuren er worden gebruikt. Ook lever je een plattegrond aan (digitaal). Eventuele inspiratieplaatjes stuur je ons ook voorafgaand aan de afspraak, zodat wij ons alvast kunnen voorbereiden.

Wanneer ontvang ik mijn advies?

Tijdens het inspiratiegesprek komen we indien gewenst aan huis. Op die manier krijgen we feeling met de ruimte. We onderzoeken samen wat jullie mooi vinden en wat jullie wensen zijn en bekijken ook hoe jullie ruimte in gebruik is. Na het gesprek gaan we onze plannen en ideeën voor je uitwerken. Ongeveer 3 weken na onze afspraak ontvang je het interieuradvies.

Wat is de investering?

Een 2D advies kost € 295

U ontvangt van ons één ontwerp. Vindt u het fijn dat er meerdere opties voor u getekend worden, dan kan dat. Per extra optie vragen wij €95.

Cadeaubon

Bij besteding van minimaal € 750,- in één keer ontvangt u een cadeaubon t.w.v € 100,- die u kunt besteden in onze winkel.